Monday, May 18, 2015

That's An Error



Assalamualaikum w.b.t.

Holla, guys ! Rajin pula budak ni menaip pagi pagi macam ni. Selalunya auto publish je kalau entry pagi. Well. Bukan senang nak dapat mood yang agak baik macam ni. Ecehh. Tengah khusyuk merayap kat blog orang lain, then sedar yang tak boleh nak follow. Tak tahu kenapa. Bila check balik kat blog sendiri, keluar la seperti gambar kat atas. Haishh. Sabar je la. Maybe tengah under construction kot (sorry. vocab lari sikit). Husnuzon je la. Dah la lately ni nad tak boleh upload gambar ke blog dari laptop ni. Asyik error je memanjang. Memang sengaja nak menguji kesabaran betul. Gambar ni pun upload guna imgur. Leceh tapi terpaksa kan. Nak buat macam mana lagi. Huhu.


p/s : Nak sambung tidur balik. Penat makan ubat. Sejuk macam ni memang sedap tidur ni. Hihi.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg