Tuesday, May 5, 2015

Ombak Bergigi Review Blog ni




Assalamualaikum w.b.t.

Holla, guys ! Apa khabar ? Harap korang semua sihat walafiat la. Lately ni macam dah jarang nad update blog ni. Maap maap. Bukannya sengaja tapi lately ni busy sikit. Busy dating dengan family. Kihkih. Bayangkan dari Khamis lepas sampai la semalam tak lekat kat rumah. Asyik keluar je memanjang. Mahunya tak merekah tumit ni. Haha.




Nak share something even cerita ni maybe dah expired. Tak kira juga. Suka hati orang la. Gurau je. Hihi. Baru-baru ni nad ada menang segmen dari blogger Ombak Bergigi. Gila tak happy iolls. Dah la jarang nak join segmen bagai ni. Jarang menang pula tu. Tetiba ter'menang' pula. Words 'ter' tu ditekankan sebab tak sangka boleh menang. Kahkah. 



Aihh... Tetiba terasa malu pula ada orang review blog ni. Padahal tak ada la lawa dan kemas mana pun. Tunggang langgang ada la. Hihi. Thanks, awak sebab sudi review blog nad yang kerdil ni. Tak sangka sama fakulti pula walaupun berlainan IPT dan course. Hehe. Tapi in future tak semestinya nad akan jadi computer engineer. Maybe domestic engineer kot. Who knows, right ? Kahkah.



Domestic engineer to be tu pasti. Muahaha.



No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg