Wednesday, May 13, 2015

I'm An Everyday Hero ?



Assalamualaikum w.b.t.

Holla, guys ! Maaf la. Ekceli, tak ada mood nak menaip ni. Idea pun tengah kering kontang tang tang tang. Haha. On blog ni pun just nak stalk blog orang je (dasar stalker). Kihkih. Then, terjumpa entry seorang blogger ni. Dia test apa maksud nama dia guna web ni. Kalau korang nak test juga, click je kat gambar atas tu haa. I'm a hero ? Biar betik ! Tetiba terbayang kalau jadi captain America, Wonder Woman atau Iron Lady (berangan je lebih). Adventurer tu memang la ada. Yang tak boleh blah tu part hero tu haa. Kelakar woii. Tak apa. Just take it for fun. Saje je. Luls. Padahal ada member cakap nad ni sado. Sado ke ? Kahkah.


Bila guna nama Afiqah tu, resultnya sama pula dengan yang memula tadi. Bila guna full name, lain pula jadinya. Something's fishy here. Kihkih.


2 comments:

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg