Saturday, November 29, 2014

PENCARIAN BLOGLIST BLOG CIK BELBEL



Klik banner untuk join

Assalamualaikum w.b.t.

Ok tujuan buat segmen ni sebab nak cari Bloglist sebab kalau korang ada singgah blog buruk cik belbel ni memang takde bloglist kan. 
Dan
Bila cik belbel nak buat bloglist tiba tiba cik terfikir nak letak siapa dalam tu. HAHA (masalah)
Ok so idea datang kata buat segmen kecil kecil ni.
Cik Belbel nak cari 10 buat blog untuk masuk dalam blog cik belbel ni buat perhiasan penyeri blog lah ! HEHE

Syarat :
  • Follow blog cik belbel kat sidebar tu dengan G+
  • Buat entry "PENCARIAN BLOGLIST BLOG CIK BELBEL" dan copy banner chipmunk atas tu dan backlink kan.
  • Komen entry korang dalam post ni. Senang.
OK?
tak ok bahaq mai tau bagi ceq tau !

4 comments:

  1. Blog review >> http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/11/blog-review-peserta-segmen-3.html

    ReplyDelete
  2. hyee .. dr segmen yg sme . done follow http://syakilancapitala.blogspot.com/2014/12/pencarian-bloglist-blog-cik-belbel.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join segmen kita :)

    cek ni okeh ?
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/attention-pencarian-bloglist-cik-belbel.html

    ReplyDelete
  4. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen juga.. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/pencarian-bloglist-blog-cik-belbel.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg