Sunday, November 16, 2014

Meng'ghaib'kan Diri



Assalamualaikum w.b.t.

Seperti yang tertera di atas, nad akan menghilangkan diri buat sementara waktu. Means nad tak akan menulis entry, blogwalking, reply komen, join segmen dan GA. Why ? Ada la sebabnya. Nad pun manusia biasa juga. Perlukan rehat juga. Maaf. Nad perlu menghilangkan diri juga by hook or by crook. Selama mana ? Tak pasti. Mungkin sekejap je. Mungkin lama. Mungkin selama-lamanya nad tak akan berblogging lagi (andai nad dijemput menemui Allah). Harap tak ada la orang yang nak rindu nad. Nad ni siapa je kan sampai nak rindu rindu bagai ni. Ye, sedar diri ni. Tapi selama tempoh nad tak ada ni, korang boleh teruskan BW di blog nad yang kerdil dan usang ni. Dipersilakan. Nak komen pun boleh. Tapi nad tak boleh reply komen tu sepanjang tempoh nad menghilangkan diri. Nak jemput join segmen or GA lagi la dialu-alukan. Anyway, korang semua masih dijemput untuk join 1st segmen yang nad buat hari tu. Tak ramai yang join. Tak apa la. Maybe setakat tu je yang termampu. Nak buat macam mana kan. Lain kali boleh buat lagi. In shaa Allah. Ilal liqa'. Tolong doakan untuk nad, ye. Jazakumullahu khair kasiran. Fi hifzillah :')

*Auto-publish entry*

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg