Tuesday, June 19, 2012

Happy anniversary 2nd twins forever,my twin ^_^




to my twin,

tau ta hri nie hri pe?confirm la kau tau,kn?tipu la klau ta tau.hri nie genap 2nd anniversary
kite.anniversary twins forever.sedar ta sedar,dh 2 thn kite jdi twins,kn??sori la,nad ta dpt
prepare ape2 utk celebrate anniversary kite.buknnye pe,mklum la masing2 busy,kn?ye la,
lps nie kena struggle utk trial.chaiyok!!kite tangguh dan celebrate lps SPM,ye??kite
celebrate sama2.hang out sama2.snap gambar sama2.lgipon,thn nie thn last kite boleh
brsama.huhu~sedihnye!!thn dpn,kite kena bawa haluan masing2.ntah kt mana la nad fly
nnti.ta boleh bersama lagi.masa tu,nad akan rindu semua kenangan kite brsama.saat
kite hang out sama2.share sama2.nangis sama2.gelak terbahak-bahak sama2.bagitau
rahsia masing2.waa!!will miss that moment.huhu~

thanks sebab sudi jadi twins+besties nad.sudi terima nad seadenye.terima sisi baik dan
buruk nad seadenye.well,nad tau nad nie bdk nakal+jahat.ta layak utk kau yg nampak
macam bdk baik2 gitu.hehe~thanks sebab sudi jaga semua rahsia nad.sudi dengar nad
membebel dan wat luahan hati.sudi tengok nad nangis hari tu.malu la.hehe~sudi jadi
pendamping nad selama nie.sudi jadi tulang belakang dan kaunselor nad.sudi jaga
amanah nad.sudi wat nad tersenyum dan gembira selalu.even nad hampir nak nangis
dan marah,bile kau cakap je terus ta jadi nangis dan marah.kadang2 kau nie ta betul
la jgk.mereng jap.sama macam nad.kite memang sehati sejiwa la katakan.hehe~

ade la orang kata,kite nie macam couple,kn??sweet couple gitu.hehe~nad ta
boleh tahan gelak bile someone cakap kite macam tu.lawak sangat2.sebab nad rasa 
kite nie macam orang lain jgk yang ade kawan baik dan rapat macam belangkas.maybe
dye cakap macam tu sebab dye ta pernah tengok kite gaduh kot.padahal,pernah je
kite gaduh.tapi,gaduh sekejap je.sebab hidup nad akan rasa sunyi dan kosong sangat2
kalau ta cakap dan jumpa kau.terseksa sangat hidup nie.nad tau maybe hidup nad ta
dah ta lama lagi kot.

kalau nad dah pergi nanti,jaga diri baik2.ta nak sedih2.nad nak kau tersenyum
dan bahagia je.macam yg kau wat kt nad.tolong jaga dye baik2 kalau nad dah
ta ade nanti.please,ganti tempat nad utk wat dye senyum dan bahagia.nad ta 
kesah.sebab nad tau nad ta mampu nak wat macam tu.ta mampu nak jadi 
yang terbaik untuk dye.dye layak dapat orang yang jauh lebih baik 
 daripada nad.dan nad rasa orang tu adalah kau,my twin.may our friendship
will last forever until my last breath.don't want lost you because you're my 
shining star that seems bright in the dark ^_^






No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg