Saturday, February 20, 2016

Sesi Mengenali Ahli Blogger


Assalamualaikum w.b.t.


Klik banner untuk join

Syarat-syarat





  • Buat satu entri " Sesi Mengenali Ahli Blogger " dan impian anda terhadap blog anda.
  • Buat biodata anda sikit dalam entri tersebut.
  • Ajak ahli blogger lain untuk join.
  • Dalam entri mesti diisi nombor telefon * ikut pada diri nak letak atau tidak*, laman sosial yang korang ada ( Instagram , Twitter dan Facebook )

  • ( Nombor telefon email pada aku pun boleh , mana tahu group whatsApp nanti ditubuhkan )

    Agak agak ada tak yang nak join ? Lepas siap entri , sila copy link entri dan paste di komen di bawah. Aku akan tulis dalam buku nota khas. Tiada tarikh tutup bulan. Berlangsung sehingga habis tahun 2016.

    Jom eratkan silaturrahim antara blogger.

    Impian terhadap blog

    • Asalnya blog ni dibuat hanya suka suka je. Tak ada matlamat langsung. But now, impian nad terhadap blog ni ialah dapat mengeratkan silaturrahim antara satu sama lain. Nak juga berkenalan dengan ramai orang. Semoga blog ni dapat memberi manfaat kepada diri nad dan juga orang lain. Amin amin.
    Biodata
    • Nama diberi boleh dirujuk di Owner. Hihi. Final year student, sem 6 (lagi 2 minggu nak habis internship) at Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) in Diploma Computer Engineering. In shaa Allah lepas raya Aidilfitri nanti, nad akan berkonvo. Doakan ye. Disebabkan nama penuh terlampau panjang, just call me 'nad'. Kalau nak panggil fiqa or dira pun ok juga. Ikut suka korang la. Erm. Apa lagi ye? Nak tahu lebih details, just drop your comment. Hahaha
    Ajak ahli blogger lain untuk join
    • Nad nak ajak kepada semua yang membaca entry ni untuk join sesi ni. Malas la nak tag. Karang kecil hati pula orang yang nad tak tag tu. So, fair and square.
    Nombor telefon dan laman sosial yang ada

    2 comments:

    1. Hai bad, hai dira, hai fiqa . heheheh

      ReplyDelete
    2. jika tak keberatan, emailkan no wassap. tq ^_^

      ReplyDelete

    Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     
     photo cats_zpscdjdlx5h.jpg