Wednesday, December 2, 2015

Tagged By Acu Asha



Assalamualaikum w.b.t.

Holla gais ! How are you ? Hope you're fine wherever you are. Hee. How about me ? Feeling unwell a little bit. Biasa la, cuaca kan tak menentu sekarang ni (Ehh dia ni nak salahkan cuaca pula. Dia tu yang tak reti jaga kesihatan sendiri). Huhu. Nad ni tengah ber'sweater' dalam office ni. Takut demam lagi. Dengan selsemanya tak surut lagi. Tak apa, nad kan sado walaupun tak suka makan ubat. Hahaha.

Tengah ralit check cbox, tetiba ternampak Acu Asha inform yang dia tag nad dalam entry dia ni. Walaweh. Terharu wehh. Entah kali ke berapa la kena tag ni. Nak tahu apa soalan yang Acu Asha tanya dan apa pula jawapan nad, so stay tuned !

Makanan yang paling best pernah makan ?

Of course makanan yang free dan sedap. Nikmat yang paling best dan tak terkata tu. Haha. Apa-apa makanan yang boleh ngam dengan selera tekak ni

Perkara yang paling tidak disukai ?

I really hate liar ! You're maybe forgiven but not forgotten. So better watch out !

Hadiah birthday pertama yang pernah dapat ? Ceritakan...

Tak ingat la. Rasanya jam tangan biru cair pemberian abah. Yang ada gambar burung kuning tweety yang comel tu

Macam mana belajar buat blog cantik-cantik ni ?

Ehh cantik ke blog ni. Macam sakai je. Haha. Refer tutorial orang yang pakar. And then trial and error. Cuba sampai puas hati tu

Cara memotivasikan diri ?

Muhasabah diri. Kenang balik dosa-dosa yang lama tu. Check balik apa dan kenapa lakukannya

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg