Sunday, June 21, 2015

Terima Kasih, Abah


Assalamualaikum w.b.t.





Sebak bila nad baca ayat kat atas ni. Tetiba rasa sedih semacam. Erm. Entah la. Maybe sebab sedar yang diri ni bukanlah anak yang baik untuk abah. Rasa menyesal la juga sebab tak balik rumah minggu ni padahal tak ada class 5 hari. Erm. Patut la abah macam tak bagi balik this week. Rupa-rupanya abah sakit. Satu family sikit. Abah memang macam tu. Suka sangat tak beritahu anak dia ni yang dia sakit. Buat orang sedih je. Huhu.

3 comments:

  1. err emmm..sebaknya baca...

    ReplyDelete
  2. as salam. syukurlah adik ada abah yg penyayang.
    abe kie follows you.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg