Monday, June 8, 2015

Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea


This is sticky post. Please refer archive for the latest entry


Assalamualaikum w.b.t.

Holla, guys ! Kali ni nad nak buat segmen sebelum nad further study balik. Saje je. Rasa macam dah lama sangat tak buat segmen kan. Hihi. Segmen ni merupakan segmen kedua nad. Harap harap ada la orang nak join. Tak nak la krik krik jadinya. Hehe.

Syarat-syarat penyertaan

  1. Mempunyai sebuah blog
  2. Follow blog nad yang tak berapa nak lawa ni dan like fanpage nad yang ada kat sidebar tu (kalau nak follow media sosial pun dialu-alukan).
  3. Tepek (copy paste) banner yang tak berapa nak comel kat atas tu dan linkkan ke entry ni
  4. Buat entry yang bertajuk "Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea"
  5. Dalam entry tersebut, nyatakan kenapa awak memilih untuk menggunakan url blog yang sekarang ni dan kenapa awak terjebak dalam dunia blogging ni
  6. Dah siap tulis entry, letakkan link entry awak tu di ruangan komen di entry segmen ni (komen di entry lain tak dikira)
So, marilah berjemaah memeriahkan segmen ni. Boleh la ajak kawan-kawan blogger yang lain. Maaflah sebab tak dapat sediakan hadiah sebab nanti payah nak pos. Tapi tak apa. Beberapa peserta yang bertuah akan dipilih untuk dimasukkan ke dalam bloglist nad. In shaa Allah.

Tarikh tutup : 8 Jun 2015

16 comments:

  1. http://inilamanblogsayalah.blogspot.com/2015/05/saya-sertai-segmenblogwalking-throwback_20.html

    ReplyDelete
  2. Saya joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  3. Join (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  4. SAYA JOIN !
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  5. Join. Done! :)
    http://story-minhah.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  6. . Bismillah.Join :)
    http://theathra.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  7. Salam Nad....salam perkenalan.... Saya join ye segmen awk nie....menarik sgt

    http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea_22.html

    ReplyDelete
  8. Join sini. Follow (416)

    http://pendambacinta-mu.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  9. joined!! (:
    http://coloursthaticantchange.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  10. join.
    http://noor-atiqah.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  11. Hi, Cik Bungas join this segmen :)

    http://cikbungas.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  12. Saya join

    http://projekabc.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    Thanks

    ReplyDelete
  13. http://jarikecilmenaip.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    Join! :D

    ReplyDelete
  14. saya join jugakkkk ...

    http://bloggerjantan.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  15. assalam kak nad, sy join...

    www.tomodachilavendra.blogspot.com/2015/06/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg