Tuesday, December 2, 2014

Terima Kasih Review Blog Ini




Assalamualaikum w.b.t.

Entry ni dah lama nak buat dah. Cuma tak ada masa yang sesuai nak menaip je. Mood pula asyik tak menentu je. Sometimes tu buka blog tapi tak ada feeling pun nak menaip. Just nak blogwalking je. Teruk betul tahap mood nad ni. Kronik ! Hari tu ada join segmen dari adik Wani kita ni. Baru-baru ni baru dapat ganjarannya. Ganjarannya ialah treng teng teng... Ganjarannya ialah dia akan review blog setiap peserta. Dulu bukan main nad tunggu bila agaknya giliran nad. Lama-lama tu dah terlupa dah. Maklum la. Nad kan dah kembali jadi student semula. Hihi.

Nad tak kisah sangat Wani ni review blog nad lambat sangat. Tu hak dia kan. Nad pun faham. Setiap manusia ada komitmen masing-masing. Ada perkara yang perlu dilakukan terlebih dahulu. Bila terbaca entry Wani review blog nad ni, tiba-tiba rasa terharu. Siapa la yang tak terharu kan. Rasanya ni la first blog nad kena review. Orang lain dah banyak kali kena review tapi nad baru sekali. Nasib la. Bukan blogger famous amos. So, agak bermakna sikit buat nad. Wuwuwu. Dah konsep warna tema hijau ni tak pernah terfikir oleh nad. Ye la. Kalau dulu tema warnanya merah. Kalau boleh nak juga kekalkan warna tu. Tapi apakan daya. Tak boleh setelah melakukan beberapa kajian (ecehh). Dia suka header nad. Wahh... Haha. Nad rasa header tu biasa je. Rasa buruk pun ada. Kekadang menyampah pula tengok. Tak tahu kenapa. Nad dah la kreatif mana. Coding pun terkial-kial. Apa la agaknya bakat yang nad ada, ye ? Entah la. Still searching. Tut tutt.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg