Monday, November 17, 2014

Cabaran November #2 [#8] - Gambar Sahabat Baik / Bestie




Assalamualaikum w.b.t.


She's my besties. My other half. And also my twin. Yeahh.. Nad memang sayang dia sangat sangat. Infinity of course. Selama ni dia selalu ada bersama nad susah dan senang. Sampaikan kat sekolah dulu ada orang panggil kitorang ni couple. Sebab selalu je melekat bersama. Yang membuatkan nad lebih rapat dengan dia maybe disebabkan tarikh lahir kitorang bezanya selang sehari je. Nad lahir hari ni. Dia pula lahir esoknya. Dia lah orang yang tahu pasal diri nad A to Z. Semua rahsia nad ada dalam genggaman dia. Sebab dia lah tempat nad mengadu. Tempat nad menangis meraung bagai bila ada problem dengan someone tu. Nad selalu la juga post gambar dia kat insta. Sebab terlalu rindu sangat. Rasa macam dia belajar kat overseas pula. Ye la. Bila kat sekolah dah biasa bersama, sambung belajar pula berjauhan. Tu yang rindu semacam tu. To awak, kita  rindu awak sangat sangat. Kita tahu awak busy sekarang ni. Sebab tu kita tak contact awak even hati ni meronta-ronta. Tak nak kacau awak. Biar la orang nak anggap kita ni lesbi ke apa. Tapi cuma kita berdua je yang tahu apa yang terjadi antara kita kan. Kita akan selalu doakan yang baik baik untuk awak. In shaa Allah. Thanks for everything, dear my twin. Love you to the moon and back until jannah. Fi hifzillah :')

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg