Wednesday, November 5, 2014

1st Giveaway By Cik Puan Jelita



Klik banner untuk join


Assalamualaikum w.b.t.

SYARAT-SYARAT

1. FOLLOW Blog Cik Puan Jelita aka cikjelita.blogspot.com
 (keputusan pemenang bertuah akan di umum dalam blog!) 

2. Copy PICTURE di atas ni dan link kan ke 
(Link kan ke entri "1st Giveaway By Cik Puan Jelita")

3. Sila letak TITLE entri dengan "1st Giveaway By Cik Puan Jelita" ye.

4. Sila TAG kan seberapa ramai kawan2 anda untuk join giveaway ni ye!
(minimum 3 orang!)

5. Sila TINGGALKAN LINK anda tentang "1st Giveaway By Cik Puan Jelita" di ruangan komen entri ini 
(Kalau takde tinggalkan link entri, penyertaan tidak di kira)

Giveaway ni bermula pada hari ini! 

( 20 Oktober -19 November 2014 )


HADIAH??

Haa.. seperti banner picture di atas la. 5 hadiah berupa :

 1. 2x set beads(really tak tahu nama betulnya tapi dia beads, susun-susun jadi bentuk cupcakes etc then iron-boleh buat keychain etc) Milikinya zaman kreatif dan rajin dulu, sekarang dah meluntur kekreatifan itu. Best jugak buat ni, ralit je, stress pun hilang. Rindu pulaks zaman dulu rajin tu. Sekarang tak boleh dah dok sibuk layan anak.


2. 2x 5pcs kain felt saiz A4
3. 2pcs Decorating Sticker


Senang! Update dan tag kawan!
Yeahh! Apa tunggu lagi kan? 

Cabutan bertuah akan di lakukan oleh kite sendiri =)

Good luck kengkawan!

********************************
Insya-Allah...


[20-23 November 2014 - entri senarai peserta]



[24 November 2014 - entri pemenang]



[25-30 November - Ship out the gifts]

Tag :

Nadya Shafiqa

Izzati Amira

Cik Fafa

1 comment:

  1. singgah sini dari giveaway yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg