Monday, October 27, 2014

SHORT GIVEAWAY BY EFFAFARHANA


Klik banner untuk join

Assalamualaikum w.b.t.

Yuhoo !!! Kali ni nad join GA lagi. Bukan senang nak join GA ni. Sometimes malas nak join GA ni sebab malas nak ikut syarat-syaratnya yang panjang berjela tu (nampak sangat derhaka tu. Haha).

Syarat-syaratnya ialah :

  1. Follow blog tuan empunya GA ni. Just klik kat banner tu je.
  2. Copy paste banner kat atas tu dan back link ke entry tersebut.
  3. Letakkan link entry korang kat ruangan comment entry GA tu.
  4.  Click :: MY :: SECOND :: CONVOCATION :: USM :: DIHATIKU :: (jujur please)
  5.  Add fb :: farra sweethome ::

Hadiahnya pula ialah : 

Random Selection :: up to 5 winner ::
  • Cash RM 30 x 1
  • Shawl x 2
  • Topup RM 10 x 2
IF lebih dari 60 penyertaan.. in sha Allah fa akan tambah hadiahnya ye ^_^








4 comments:

  1. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum and hye ! :)

    Snggah bw dri ga yg sma.

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/11/short-giveaway-by-effafarhana.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg