Tuesday, October 21, 2014

Segmen I Follow U By Blog Dieyla


http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2014/10/segmen-i-follow-u-by-blog-dieyla_20.html

Assalamualaikum w.b.t

Disebabkan tengah free sangat sangat (maklumlah cuti sem dah start), so boleh la sangat nad join segmen ni. Syaratnya simple je memandangkan nad tak berapa suka dengan syarat meleret mak nenek. Simple sudah. Let's go.

Syarat - syarat penyertaan :
  1. Diwajibkan follow Blog Dieyla.
  2. Peserta harus like Fanpage dila, follow Twitter dila dan Follow Instagramdila(*wajib keatas yang ada account tersebut)
  3. Diwajibkan untuk tulis sebuah entry dengan tajuk "Segmen I Follow U By Blog Dieyla"
  4. Sila lekatkan banner segmen ini yang berlink ke entri ini didalam entri tersebut.
  5. Sertakan sekali nama-nama laman sosial yang korang nak suruh follow seperti facebook,fanpage,twitter,youtube,instagram,google plus dan sebagainya di dalam entri tersebut.
  6. Kemudian hantarkan link bagi entri tersebut di ruangan komen di bawah.
Ganjaran :

Hadiah top up akan diberikan kepada dua pemenang. Salah satu top up akan saya berikan kepada sesiapa yang paling banyak sekali like gambar saya di Instagram.Tak kisah gambar yang mana sekalipun.Jangan risau sebab tiap-tiap hari saya akan update bilangan bagi setiap likers.Satu lagi top up akan diberikan kepada orang yang paling bertuah. Cara pemilihan belum saya pasti lagi.Top up ini berharga lumayan, yang pastinya atas RM10.tapi yang pasti nilai top up saya berikan ni amat berbaloi.Nilai dirahsiakan :)

Laman sosial yang nad nak korang follow*Facebook, twitter, instagram*

8 comments:

  1. tengs Nad sebab join segmen ni :)

    ReplyDelete
  2. senarai peserta
    http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-i-follow-u-by.html

    ReplyDelete
  3. slm singgah dr segmen yang same

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/segmen-i-follow-u-by-blog-dieyla.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan gud luck.
    Singgah sini dari segmen yang sama...;-)

    ReplyDelete
  5. Cahaya Alam Maya

    Hye, bw here :) DOne like n follow all laman sosial :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg