Thursday, June 12, 2014

I'm Back


Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum w.b.t


Holla, guys. Apa khabar?? Sihat tak?? Alhamdulillah. Nad sihat je. Agak lama la juga blog ni tak berhapdet. Lebih seminggu la juga. Kemanakah nad menghilangkan diri?? Jeng jeng jeng... Nad tak menghilang cuma keadaan tak mengizinkan untuk nad menulis. Hampir seminggu nad sakit. Demam seminggu secara tetiba. Dah lama agaknya tak sakit. Tu yang sampai sakit lama lama tu. Alhamdulillah. Dah semakin sembuh. Baru je baik ni. And then kena paksa diri packing barang. It's time for me to back to the Perthlis. Huwaa... Malas la pula nak pack barang. Tak nak balik lagi!! Nak stay dengan abah mama *aip aip. babab karang*

For your information, blog ni dah ada fanpage!! Wuu.. Baru je buat sebelum nad sakit hari tu. Mula-mula tu terasa macam malas nak buat fanpage. Ye la. Nak buat apa kan. Karang menyemak pula. Then, buat je la. Just follow the trend. Kalau dah tak nak, delete je la nanti. Hua hua hua *gelak kejam* So, dipersilakanlah pergi like page nad tu. Kalau tak nak pun tak apa. Tak paksa pun. Nad tak kisah ekcelli. Hahaha



No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg