Sunday, August 25, 2019

SEGMEN : REFRESH MY BLOGLIST



Assalamualaikum w.b.t.

Holla, gais! Dah lama kot duk bookmark segmen. La ni baru check balik.. Baru dan nak join hihi. Jom la kita join segmen. Simple je syaratnya. Mudah pun mudah. Kita bagi meriah sikit 😁

Syarat-syarat :

1. Buat 1 entry tajuk : SEGMEN : REFRESH MY BLOGLIST
2. Tepek banner meriah dkt atas tu dgn back link kan ke entry ini.
3. Then tinggalkan link entry korang ke sini....

Kalau nk buat ayat2 pengasih / ayat2 sweet pun boleh..Terpulang..huhu


Siap...


Pemilihan ikut random or aku pilih sndiri je nnt.. (ikut mood)
20 blog akan dipilih.
Ade simple mistery gift jgk...huhu.

14 comments:

  1. Singgah dari segmen sama jugak :D https://theathra.blogspot.com/2019/08/segmen-refresh-my-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. -blogwalking ke sini, dari segmen yang sama.. https://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2019/09/segmen-refresh-my-bloglist.html

    -tahniah sebab terpilih..

    -teruskan berblogging^^

    ReplyDelete
  3. -blogwalking ke sini, dari segmen yang sama.. https://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2019/09/segmen-refresh-my-bloglist.html

    -tahniah sebab terpilih..

    -teruskan berblogging^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Hi! Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg