Wednesday, November 23, 2016

New Blogger Dashboard Style


Assalamualaikum w.b.t.

Holla, uolls. Apa khabar? Harap uolls semua sihat sihat belaka la ye. Perasan tak yang dashboard blogger dah berubah? Mula-mula gelabah juga nad dibuatnya.Ye la. Kan dah biasa dashboard ada entry daripada blogger lain. Tup tup buka tadi tak ada la pula. Rasa nak meraung pun ada. Takut laptop ni rosak ke apa. Apa benda la kau ni nad. Hahaha. Klik punya klik finally jumpa juga. Fuhh... Tapi kan lagi best style dashboard yang dulu. Yang sekarang ni susah la nak tahu ada comment yang awaiting moderation ke tak. Kena klik kat bahagian pula. Huhu. Siapa lagi suka dashboard style yang dulu, angkat tangan!!! Hehe.

Dashboard style yang terbaru. Erm nak yang lama punya. Huhu

4 comments:

  1. Pada saya okay lah dashboard yang baru ini cuma comment awaiting je tak appear.. tapi kalau buka pakai phone kita boleh scroll semua update entry kengkawan.. kalau yg lama dulu dia xle scroll..

    ReplyDelete
  2. Lebih menarik kan.. tap utk permulaan ni rasa kekok sikit nak biasakan dengan dashbord baru ni

    ReplyDelete
  3. me me! tak suka yang baru ni susah nak navigate. dulu semua in a page je.

    ReplyDelete
  4. singgah sini :)

    sudi2 la join contest Nurul ye. tq awak :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.my/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg