Sunday, November 2, 2014

Segmen Blogwalking By IJ #1



KLIK BANNER UNTUK JOIN



Assalamualaikum w.b.t.

Syarat-syarat penyertaan:
1. Follow blog Iris Jasmine | Bits & Pieces dan Google+ saya
2. Buat satu entri bertajuk "Segmen Blogwalking By IJ #1"
3. Copy paste code dalam scroll box di bawah.
4. Tinggalkan URL/LINK di ruang komen entri ini sahaja. Jangan tercicir kat tempat lain pulak. Hihi.
5. Sila promote segmen ni kemana saja anda pergi :P Nak tag kawan-kawan pun boleh.

Tarikh tamat ialah pada 14 Nov 2014. So cepat-cepat join okay? <3

Lucky Blogger (akan dipilih melalui random.org):
Pemenang pertama x Topup RM20
Pemenang kedua & ketiga x Topup RM10

Memandangkan aku mungkin tak ada masa nak buat penghantaran barang guna pos laju, so aku cuma dapat bagi topup je. Insyallah next time boleh buat giveaway pulak kan. Haa itu baru akan dapat hadiah. :D 

Join la ramai-ramai! =)

*segmen akan automatik terbatal jika penyertaan kurang dari 20 orang. tak siokk ahh. ramai lagi best kan? so invite la kawan korang!! :D

8 comments:

  1. Cik Mimie singgah dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-ij-1.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari segmen yang sama. Dah follow awak. Jom follow saya jugak >> Segmen Blogwalking Bersama IJ

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama :)

    jemput join segmen..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  4. Hi hi assalamualaikum ☺!!!

    Qila dtg blogwalking ni heee dari Segmen Blogwalking bersama IJ wiwiwwii! :)

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yg sama n done follow (^_^)

    ReplyDelete
  6. hai selamat berkenalan. datang dari segmen irisjasmine yang sama. done follow :)

    ReplyDelete
  7. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-blogwalking-by-ij-1.html

    ReplyDelete
  8. bw dari segmen yg sama :)

    http://atelophobia-me.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-ij-1.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg