Saturday, November 1, 2014

200 Followers. Alhamdulillah



'


Assalamualaikum w.b.t.

Sepatutnya entry ni dibuat semalam. Tapi disebabkan tak ada mood nak menaip. Di samping tak ada idea sangat nak menaip. So, terpaksalah entry ni ditulis dan dipublish pada saat ni. Ecehh… entry ni sempena follower blog ni dah mencapai 200 followers. Maybe some people will say “Alaa… 200 je pun. Orang lain dah beribu riban tak heran pun”. Well said, ni kan blog nad. Terserahlah tuan empunya blog ni nak tulis apa. Kalau tak suka, boleh je tekan pangkah kat atas *garang nampak. Haha*  Jangan la ambil hati. Just kidding, ok. Hikhik.

Bukan senang nak dapat follower eventhough sampai beratus ni. Ye la. Blog ni kan dah lama wujud. Cuma tak ramai follower je. Fanpage pun tak ada. Pernah la juga buat fanpage tapi dah delete. Maybe juga sebab entry dalam blog ni macam chipsmore kot. Sekejap ada. Sekejap tak ada. Kena la faham juga. Tuan blog ni pun ada life juga. Kekadang tu busy memanjang. Terpaksalah abaikan blog ni buat sementara waktu *padahal hampir setiap hari duk online. Hehe* Dah lama nad tertunggu-tunggu siapakah follower yang ke 200 ni. Setiap hari check je. Tapi tujuan utama blogging ni bukan based on nak kumpul follower. Tak pernah terfikir langsung. Blogging ni just nak memuaskan hawa nafsu je. Just suka suki je. Haha.

To all my followers, terima kasih banyak banyak kerana sudi meringankan tangan anda menekan button follow tu. Terima kasih juga kerana membazirkan masa anda blogwalking ke blog yang kerdil dan mengarut ni. Ye la. Kekadang entry tu agak merepek ke laut sikit. Bergantung kepada mood tuan blog ni. Hehe. Ye, nad tahu yang entry nad bukannya best pun. Boleh campak ke dalam tong sampah. Tapi tak apa. Nad tak kisah. Janji nad puas hati. Tu pun sudah memadai. Hidup ni bukannya untuk puaskan hati orang lain kan. Fikirkan diri sendiri dulu lebih penting. Wiwiwi.

WARNING !!!

Mohon jangan baca entry lama blog ni sangat. Dikhuatiri anda akan mengalami muntah muntah, pening dan virus menyampah. Tak memasal anda akan jadi calon hater nad pula.  Haha.

2 comments:

  1. tahniah nad. ehh,siap ada warning lagi tu. hehe ^_^

    ReplyDelete
  2. @Cik Fafa Thanks. Haha. Saje je. Entry lama dulu merepek meraban je. Sayang plak nk delete. Hehe ;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg